Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je stř črc 17, 2019 12:56 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: problem s jDoomem
PříspěvekNapsal: pát pro 15, 2006 6:43 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: čtv pro 14, 2006 4:36 pm
Příspěvky: 3
Stahl jsem si jDoom 1.9.0 beta 4 a mam problem: krev se vsude zobrazuje ne cervene ale modrozelene. Nevite nekdo co s tim? (Mam ATI Radeon 7200, Athlon 2400 na 2 GHz a system Windows XP, hraju na OpenGL.)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 16, 2006 7:51 pm 
*Mocná člen*
*Mocná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 21, 2003 1:13 pm
Příspěvky: 75
Bydliště: kladno
bud spatne ovladace,nebo budes mit mozna spatne pameti/ramdac na grafice,uz je to docela starecek nic ve zlem .... nebo ti blbne open_gl ...

_________________
http://www.gamezone.cz/D2_Hrac.asp?idHr ... dTypHry=30


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 16, 2006 8:22 pm 
*DEMON*
*DEMON*

Registrován: sob říj 02, 2004 1:55 pm
Příspěvky: 427
Bydliště: Jablonec a okolí
starecek? si delas prdel ne? Co bych rikal ja se svim duronem 1.8Ghz 512RAM a radeon 9250... A to sou tu i lidi s daleko horsima kompama... :x

_________________
Na tebe to sedí, ale co sem já?


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: problem s jDoomem
PříspěvekNapsal: ned pro 17, 2006 12:34 pm 
*Mocná člen*
*Mocná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: sob říj 16, 2004 6:44 pm
Příspěvky: 87
lh píše:
Stahl jsem si jDoom 1.9.0 beta 4 a mam problem: krev se vsude zobrazuje ne cervene ale modrozelene. Nevite nekdo co s tim? (Mam ATI Radeon 7200, Athlon 2400 na 2 GHz a system Windows XP, hraju na OpenGL.)


jak rika wolf, zkus nove ovladace na grafiku. Kdyz to nepomuze: jDoom podporuje vykreslovani pres OpenGL nebo Direct3D, zkus to prepnout, jedno treba bude chodit spravne... ja mel donedavna radeon 7500 a taky s tim byl kdysi problem ale slo spravit...


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 17, 2006 2:52 pm 
*Mocná člen*
*Mocná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 21, 2003 1:13 pm
Příspěvky: 75
Bydliště: kladno
tomsa: predevsim pc jako takove neni spatne vykonem ale mluvil jsem o VGA v pripade toho ati 7200 muze byt podani open_gl trosku jinak odlisne od toho na co se psal jdoom .... btw mam doma 1ks ati 9000+1ks ati 9200 a 2ks 9250 jsou to dobre grafiky .... ja bych mu doporucil aby vytahnul ty 7200 z kompu a sehnal si na skousku od nekoho jinou vga,pokud to bude delat to same tak to bude spise vlastnost nez chyba grafickeho adapteru ..... a stare dunrony nepatri do srotu kdyby se mi nespalila u morganu 1.3ghz zakladni deska, tak ho tu mam jeste dnes jak pc2 ....

_________________
http://www.gamezone.cz/D2_Hrac.asp?idHr ... dTypHry=30


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 19, 2006 10:09 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: čtv pro 14, 2006 4:36 pm
Příspěvky: 3
Tak jsem stahl a nainstaloval novej ovladac a nefunguje to porad, asi je to fakt tou grafnou a na Direct3D to taky nejde, ale vlastne blbne jenom ta krev, takze se na to asi vykaslu a smirim se s tim, ze ji zombici maji modrozelenou :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 19, 2006 11:28 pm 
*Mocná člen*
*Mocná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 21, 2003 1:13 pm
Příspěvky: 75
Bydliště: kladno
jinou grafiku si zapujcit muzes ?

_________________
http://www.gamezone.cz/D2_Hrac.asp?idHr ... dTypHry=30


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát pro 22, 2006 8:44 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: čtv pro 14, 2006 4:36 pm
Příspěvky: 3
Na oficialnich strankach Doomsday enginu pisou, ze je ta krev vykreslovana inverzne, tj modrozelene a pak se to invertuje az v grafne jakymsi zvlastnim rezimem (nevim proc, ale proc to delat jednoduse, kdyz to jde slozite) a taky tam pisou, ze starsi grafny to neumi a muzou s tim mit problemy (coz je nejspis muj pripad). Takze to vyresi jedine novejsi grafna a tu jenom kvuli
Doomu kupovat nehodlam.

P.S.: http://dengine.net/dew/index.php?title=Green_blood


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 24, 2006 3:43 pm 
*Mocná člen*
*Mocná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 21, 2003 1:13 pm
Příspěvky: 75
Bydliště: kladno
nedelal by jsem s tim hlavu,nicmene skus tohle,pokud vim tak ati 7000 ma plnou podporu open_gl 1.0 takze by nemel byt problem .... http://downloads.sourceforge.net/edge/e ... g_mirror=0

:)

_________________
http://www.gamezone.cz/D2_Hrac.asp?idHr ... dTypHry=30


Nahoru
 Profil ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz