| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draza_Jr. *Zabiják (Drsoň)*

|
Zaslal: pá září 19, 2008 9:13 am Předmět: |
|
|
| smash napsal: | Ja s prboomem nemam problem co se tyce singlu, jen co se tycen nahravani dem v prboomu - uz to funguje ?? Nechtel bych tam pak behat od jednoho compu k druhymu a zapisovat casy Nevim jestli screenshot povazovat za objektivni vysledek (v Malovani je to otazka minuty si vyrobit trochu lepsi cas, o to by se snad nikdo nepokousel, ale zas bych se chtel vyhnout tomu, ze se bude diskutovat, jestli ten vitezny screenshot treba nahodou tak nevznikl kdyz nebude k dispozici demo) |
Jj ty dema to chce poradne nastavit a ozkouset na miste primo. Screen by mel taky stacit. Myslim ze na lance si nekdo neco takovyho nedovoli, pac tam nebude v bezpeci domova, ale mezi zivejma lidma. Asi by se pak tahali slanky a kdo vytahne nejkratsi by ho musel drzet a zbytek by se stridal v mlaceni  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
vain *Doom Marine (i s helmou)*

|
Zaslal: pá září 19, 2008 9:28 am Předmět: |
|
|
| Draza_Jr. napsal: | Asi zase jeden z ego zachvatu  |
Nevím jestli zrovna ego záchvat, ale nějaký záchvat to byl určitě =)
Jinak co se týče dem v PrBoomu nebo čokoládě, tak sem se nikdy s problémy nesetkal a to sme jich nahráli stovky (jako fakt stovky =)) v duelu v entryway a žádné špatné se nám snad "nepovedlo" udělat. Nikdy jsem si nemyslel - neslyšel o tom, že s tím problémy jsou. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tomsa_x *DEMON*

Založen: 2.10.2004 Příspěvky: 426 Bydliště: Jablonec a okolí
|
Zaslal: pá září 19, 2008 9:57 am Předmět: |
|
|
| vain napsal: | | Draza_Jr. napsal: | Asi zase jeden z ego zachvatu  |
Nevím jestli zrovna ego záchvat, ale nějaký záchvat to byl určitě =)
Jinak co se týče dem v PrBoomu nebo čokoládě, tak sem se nikdy s problémy nesetkal a to sme jich nahráli stovky (jako fakt stovky =)) v duelu v entryway a žádné špatné se nám snad "nepovedlo" udělat. Nikdy jsem si nemyslel - neslyšel o tom, že s tím problémy jsou. |
Nejvetsi problemy s tim byly na C-N (tom ceskym), ze se tam musely nak nastavit spravne ty complevely a jeste snad neco... proste jinak tam behala marina po mape jak kdyby to bylo z uplne jinyho wadu, mlatila se do sten, strilela po teturach atd:))). Proste u mejch dem nic podezrelyho, vsem to pripadlo jako normalne kdyz hraju, ale ostatnim to vadilol... )). _________________ Na tebe to sedí, ale co sem já? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá září 19, 2008 10:22 am Předmět: |
|
|
| Tomsa_x napsal: | | Nejvetsi problemy s tim byly na C-N (tom ceskym), ze se tam musely nak nastavit spravne ty complevely a jeste snad neco... |
Neboj, vím jak vypadá desynchronizované demo =) Jde ale o to, že po LANu mám se sousedem odehráno přes PrBoom a chocolate-doom tuny duelů a vždy sme nahrávali dema, žádné complevely sme nenastavovali (ani nevím co to sakra je, cosi s kompatibilitou tuším snad) a vždy ty dema byly ok, tak fakt nevím jakou verzi PrBoomu jste používali =) Naše byla linuxová 2.4.7 _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
psichotik *Běžná user*

|
Zaslal: pá září 19, 2008 12:17 pm Předmět: |
|
|
| Mno s tou compatibilitou je to napsaný v textaku...ale ty desynchronizovany dema byly na 99% nahrano se spatnou kompatibilitou protoze prboom ma standartne svoji vlastni compabilitu co je myslim -complevel 0 (wallruny na obe strany...jiny chovani priser)....ale je dost verzi prboomu a nejaky hold trochu blbnou... je pak nejlepsi si v textaku nastavit compatiblitu standartni na -complevel 2 ...nebo tenhle prikaz tam vzdycky pripsat protoze tenhle complevel je 100% compatibilni s doomem 2 a tak tam jdou i prehravat tyhle dema a pravdepodobnost ze se to demo podela je s nejakou overenou verzi prboomu nulova |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BeRaN *Sběhlá člen*

|
Zaslal: pá září 19, 2008 12:18 pm Předmět: |
|
|
| vain napsal: | | Tomsa_x napsal: | | Nejvetsi problemy s tim byly na C-N (tom ceskym), ze se tam musely nak nastavit spravne ty complevely a jeste snad neco... |
Neboj, vím jak vypadá desynchronizované demo =) Jde ale o to, že po LANu mám se sousedem odehráno přes PrBoom a chocolate-doom tuny duelů a vždy sme nahrávali dema, žádné complevely sme nenastavovali (ani nevím co to sakra je, cosi s kompatibilitou tuším snad) a vždy ty dema byly ok, tak fakt nevím jakou verzi PrBoomu jste používali =) Naše byla linuxová 2.4.7 |
Ja myslim ze ty complevely maji vyznam jen pro kompatibilitu s jinymi porty (Boom) a hlavne klasikou. To co nahrajes v PrBoomu/cokolade (bez complevelu), urcite v tom stejnym portu vporadku prehrajes.. akorat muze byt problem s prehranim takoveho dema v doom2.exe. Proto tam zrejme bude ten complevel, ktery vytvori demo ve formatu kompatibilnim s klasikou.
To nahravani dem v prboomu/cokolade bych povazoval za bezpecne funkcni (pro prehrani ve stejnem portu), akorat muze nastat problem s prehranim v klasice. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Draza_Jr. *Zabiják (Drsoň)*

|
Zaslal: pá září 19, 2008 12:26 pm Předmět: |
|
|
| BeRaN napsal: | Ja myslim ze ty complevely maji vyznam jen pro kompatibilitu s jinymi porty (Boom) a hlavne klasikou. To co nahrajes v PrBoomu/cokolade (bez complevelu), urcite v tom stejnym portu vporadku prehrajes.. akorat muze byt problem s prehranim takoveho dema v doom2.exe. Proto tam zrejme bude ten complevel, ktery vytvori demo ve formatu kompatibilnim s klasikou.
To nahravani dem v prboomu/cokolade bych povazoval za bezpecne funkcni (pro prehrani ve stejnem portu), akorat muze nastat problem s prehranim v klasice. |
Budes si divit, ale v C-N se mi jednou stalo ze sem 2 hodiny lital jak kokot, pak sem udelal konecne o fous lepsi cas nez dosavadni rekord a hned sem mrknul na demo a co nevidim. Mazak mi tam lital v entry a chodil do sloupu atd viz Tomsa vyse..
Hned na zacatku proste prubnem complevel a rovnou mrknem i na demo nejaky kratounky abysme se tehle problemu vyvarovali |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá září 19, 2008 12:26 pm Předmět: |
|
|
| BeRaN napsal: | | To nahravani dem v prboomu/cokolade bych povazoval za bezpecne funkcni (pro prehrani ve stejnem portu) |
Přesně to jsem měl na mysli. Já navíc vždy kombinoval dema maximálně mezi PrBoomem a čokoládou a nikdy nebyl problém mezi těmito porty.
| Draza_Jr. napsal: |
Budes si divit, ale v C-N se mi jednou stalo ze sem 2 hodiny lital jak kokot, pak sem udelal konecne o fous lepsi cas nez dosavadni rekord a hned sem mrknul na demo a co nevidim. Mazak mi tam lital v entry a chodil do sloupu atd viz Tomsa vyse.. |
No a není to právě tím, že jste tam šachrovali s těmi complevely? Protože mě se tohle fakt nikdy nestalo. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
_MethoD_ *GOD*

|
Zaslal: pá září 19, 2008 1:19 pm Předmět: |
|
|
Zkusil jsem to všechno přečíst, ale nešlo to - je to hrozně vyčerpávající.
Každopádně já se duelového turnaje určitě nezůčastním. Radši dám s vainem duel do 1000 v choco.
Co se týče nahrávání dem, tak jsem se nějak ztratil - Já v životě problém s nahráváním dem neměl. Nevim jakej je plán na ten coop contest, ale problémy s complevelama atd. jsou jen u nějakých wadů, který vyžadují nějakou konkrétní kompatibilitu... a v těch se předpokládám stejně nebude contestovat.
Tady to Grazza hezky popsal http://www.doomworld.com/vb/doom-speed-demos/31839-using-prboom-plus-and-complevels/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Twister *GOD*

|
Zaslal: pá září 19, 2008 5:03 pm Předmět: |
|
|
Turnaj 1on1 bude ve Zdaemonu, dal neresit  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Darg *Mocná člen*

|
Zaslal: út září 30, 2008 7:56 pm Předmět: |
|
|
Tak nakonec nám sám od sebe zarezervoval 30 PC + si prectete tohle pls at se pak nedivite
Unknown
jinak bych vas rad jeste poprosil... v posledni dobe se nam trosku zprisnilla najemni smlouva tudiz musime dodrzovat opravdu nocni klid v dome
neni mozne jiz jako driv odchazet v noci a prichazet jak koho napadne
upozornete nato ucasniky...
aby pak nebyl nekdo rozcarovany
Darg
ale normlane kdyz nekdo bude chtit pocitac do pulnoci tak odejit muze ne?
Unknown
jinak receno jiz se nechodi kourit nahoru do pasaze ...
jiste
jde hlavne o postavani a koureni v pasazi
Darg
takze byt pres noc v herne
a zbytecne nechodit tam a z5
Unknown
presne tak _________________ http://darg.profitux.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarin *Mocná člen*

|
Zaslal: út září 30, 2008 10:02 pm Předmět: |
|
|
ono se nekouri u pocitacu ?
uprimnou soustrast kurakum , on fune vedel proc nejezdit  _________________ Život je jako kouř, který se musíme naučit pokuřovat... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Darg *Mocná člen*

|
Zaslal: st říjen 01, 2008 5:19 am Předmět: |
|
|
JArine, kdyz o tom nic nevis tak nerozsiruj paniku . Nesmi se chodit nahoru do pasaze, tzn. uplne ven z herny. Kuraci muzou kourit u baru stejne jako minule.. _________________ http://darg.profitux.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ufon *GOD*

|
Zaslal: st říjen 01, 2008 8:21 am Předmět: |
|
|
| Jarin napsal: | ono se nekouri u pocitacu ?
uprimnou soustrast kurakum , on fune vedel proc nejezdit  |
ona existuje nejaka herna kde si muzes u pocitacu zapalit cigo pokud je herna normalne v provozu ? to sis vazne az do ted myslel ze muzes normalne hulit u PC ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarin *Mocná člen*

|
Zaslal: st říjen 01, 2008 4:15 pm Předmět: |
|
|
| ufon napsal: | | Jarin napsal: | ono se nekouri u pocitacu ?
uprimnou soustrast kurakum , on fune vedel proc nejezdit  |
ona existuje nejaka herna kde si muzes u pocitacu zapalit cigo pokud je herna normalne v provozu ? to sis vazne az do ted myslel ze muzes normalne hulit u PC ? |
ja si to nemyslim, ja to na vlastni kuzi provozoval, v brne byvaly herny, kde v sekci VIP sis mohl normalne zapalit a na nockach si mohl kourit vsude u compu, a nemluvim u tisnovske kavarne kde si klepal popel do klavesnice ale to byla kavarna nizsiho radu. _________________ Život je jako kouř, který se musíme naučit pokuřovat... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ufon *GOD*

|
Zaslal: st říjen 01, 2008 6:29 pm Předmět: |
|
|
ehm, nicmene pravidla pro koureni v battlezone:
"V herně je povoleno kouření výhradně v barové místnosti. Není možné kouřit na toaletách, u počítačů, na chodbách apod. Barová místnost je vybavena vzduchotechnikou a dvěmi čističkami vzduchu, přesto upozorňujeme, že prostředí zde může být v některých okamžicích pro nekuřáky nevhodné." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dew *Sběhlá člen*

|
Zaslal: st říjen 01, 2008 9:05 pm Předmět: |
|
|
nejspis najemnikum moc vonel ten material, co se do pasaze chodil kourit  _________________ mmnt, doleju si medovinu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Twister *GOD*

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Damned *Doom Marine (i s helmou)*

|