| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jaký chcete news? |
| Doom 3 |
|
13% |
[ 3 ] |
| Klasika |
|
30% |
[ 7 ] |
| Rozhovory |
|
8% |
[ 2 ] |
| Levely |
|
0% |
[ 0 ] |
| Singl-player |
|
13% |
[ 3 ] |
| Multiplayer |
|
4% |
[ 1 ] |
| Klanové dění |
|
30% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 23 |
|
| Autor |
Zpráva |
Twister *GOD*

|
Zaslal: pá březen 12, 2004 11:22 pm Předmět: |
|
|
Idoom se nebudu pretransformovavat na nakou doom 3 sajtu, smash ma na to stejnej nazor jak ja asi, porad se tu budou psat clanky o klasickym doomovi, ale je fakt ze asi pribydou veci o doom 3 _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wosa *SKILLER*

Založen: 12.11.2003 Příspěvky: 341 Bydliště: Grozny, Chechnia
|
Zaslal: so březen 13, 2004 10:09 am Předmět: |
|
|
aha, a budete brat novy redaktory? na D3? nebo i D2? _________________ SWAK = spečetěno polibkem |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smash *Sběhlá člen*

Založen: 12.11.2003 Příspěvky: 53 Bydliště: Lázně Bohdaneč (Pardubice)
|
Zaslal: út březen 16, 2004 11:09 am Předmět: |
|
|
| wosa napsal: | aha, a budete brat novy redaktory? na D3? nebo i D2? |
budeme brat/bereme kohokoliv kdo je schopen napsat neco rozumnyho o doomu (jedno o jakem dilu), pokud mas zajem posli svuj strukturovany zivotopis s prehledem odborne praxe a naky misto ti pridelime
idoom bude vzdy zalozen na vecech okolo Doom1/Doom2, dokud o tom bude nekdo psat a dokud to bude nekoho zajimat. O Doom3 se bude psat take .. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wosa *SKILLER*

|
Zaslal: út březen 16, 2004 8:14 pm Předmět: |
|
|
Mno jenze to uz tady vyfoukl Bubuss se svym Co vystrel vzal, proste ted neni o cem psat, a jako myslim ze o nakych blbych prestupech lamicek psat je smesny. No negdy neco z kuchtim nez to nastrika bubuss:)
Jinak k tomu Co vystrel vzal, mam docela vyhrady, bube trochu to pis ne o sobe a minulosti:) zatim si napsal co se mi moc nelibylo:
v CVV1 si psal porad o DooMServru atd..
v CVV2 si psal k tomu Hrac roku porad o sobe, a pak 2 radky o vitzi a druhymu misto. No to jen tak pro zopak. Uvidime co bude priste:)
ps.: nerikam ze bych to napsal lip, ale kadzy se negdy uci ze:) a musi tu kritiku s nesti. _________________ SWAK = spečetěno polibkem |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bubuss *Mocná člen*

|
Zaslal: st březen 17, 2004 11:02 am Předmět: No jiste |
|
|
V CVV2 jsem psal predevsim o lance a o vzniku dvou novych klanu. Napsal jsem to v dobe kdy vznikly a bylo tam toho podstatne vic. Bohuzel twister to zcenzuroval protoze v dobe zverejneni uz ty udaje co jsem tam uvadel neplatily. Psal jsem tam jeste o hraci kterej byl v ty dobe zaroven ve trech klanech atd.
Je pravda ze o sobe (o me) jsem se tak rozvadet nemusel ale nikde jinde se nikdo o tom nezminil tak si myslim ze zminka o tom hodnoceni tam patri.
Docela me potesilo ze pro me vubec nekdo hlasoval, kdyz ja nehlasoval pro nikoho, tak jsem tim aspon trochu onem lidem neprimo podekoval...
Jen mi tu prosimte zase nezacinej vytykat kolik jsem cemu venoval radku?.... _________________ Ženy umějí být také chytré, akorát na to nemají čas. < z hlavy mé manželky >  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wosa *SKILLER*

|
Zaslal: st březen 17, 2004 5:08 pm Předmět: |
|
|
No nechapu (zase?) tvoji vetu: | citace: | | Je pravda ze o sobe (o me) jsem se tak rozvadet nemusel ale nikde jinde se nikdo o tom nezminil tak si myslim ze zminka o tom hodnoceni tam patri. |
Prvni cast az po 'ale' chapu, pak uz je to Ine Kafe. | citace: | | Nigdo se o tom nezminil | jako o tobe? Ale pak pises ze o tom hodnoceni (Hrac roku..).
Jasne ze ta zminka tam (na Idoom) patri, ale ja narazim ze sobe jakozto na tretim miste das vic radku nez prvnimu a druhemu mistu. (tecka)
Jestli tady nigdo nesnese kritiku tak mi pol.. (sproste slovo).
O radcich si muzu psat co chcu, a jako ten otaznik a 4 tecky?.... je jako co? Uz sem to napsal a nevratim to, me se to nelibý a hotovo.[/quote] _________________ SWAK = spečetěno polibkem |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Twister *GOD*

|
Zaslal: st březen 17, 2004 5:48 pm Předmět: |
|
|
wosa: libit se ti to nemusi, ale to je tak vsecko co proti tomu muzes delat heh. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wosa *SKILLER*

|
Zaslal: st březen 17, 2004 7:24 pm Předmět: |
|
|
No tyhle moje prispevky vedou k polepseni autora. Nic vic v tom neni, zadna rasova nenavist:) _________________ SWAK = spečetěno polibkem |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FatalDooM *Zabiják (Drsoň)*

Založen: 12.11.2003 Příspěvky: 271 Bydliště: Valašské Meziříčí, Brno
|
Zaslal: st březen 17, 2004 9:00 pm Předmět: |
|
|
Bubuss : bez komentáře
btw.1 jeste by mi twistr snizil plat , a to jsem chtel ted pozadatat o navýšeni, ale koukam ze z toho asi nic nebude. No posudte samy 6200 mesicne cisteho ? Za to makat na idoom prece nebudu
btw.2 Bube kolik si dostal nastupní plat ?  _________________ idoom.cz™ & doom3.cz™
irc: #doom.cz (IRCnet) & #doom3.cz and #quake.cz (QuakeNet)
"DooM není jenom hra, DooM je životní styl" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smash *Sběhlá člen*

Založen: 12.11.2003 Příspěvky: 53 Bydliště: Lázně Bohdaneč (Pardubice)
|
Zaslal: st březen 17, 2004 9:58 pm Předmět: |
|
|
| FatalDooM napsal: |
btw.1 jeste by mi twistr snizil plat , a to jsem chtel ted pozadatat o navýšeni, ale koukam ze z toho asi nic nebude. No posudte samy 6200 mesicne cisteho ? Za to makat na idoom prece nebudu
|
dyztak minimalni mzda je 6700 kacen  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Soulik *Jitrnica*

|
Zaslal: čt květen 27, 2004 1:16 pm Předmět: |
|
|
Situácia okolo starej dobrej klasiky sa mi zdá dos chladná. Teda nie, že bz som nesledoval LAN-party, ale predsa len. Krucinál, ako niekto môže opvrhova tak dobrou klasikou. A čo...je "len" strielačka, ale jedinečná. Dobre chlapci, len tak ïalej. Akurát by som trocha rozšíril downloady - hlavne nové mapy. Ak sa posnažím, nahrnie sa mi trocha vo¾ného času, možno aj niečim prispejem. Držte mi palce. Hehe  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bubuss *Mocná člen*

|
Zaslal: ne květen 30, 2004 8:36 pm Předmět: plat |
|
|
Fatale - no ja dostal 8500 cisteho + premie 15000 za to, kdzyz se mi podari zavrit Wose tlamu, resp. zlamat ruce aby sem nemoh psat:-)) _________________ Ženy umějí být také chytré, akorát na to nemají čas. < z hlavy mé manželky >  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: ne květen 30, 2004 9:08 pm Předmět: Re: plat |
|
|
| Bubuss napsal: | | Fatale - no ja dostal 8500 cisteho + premie 15000 za to, kdzyz se mi podari zavrit Wose tlamu, resp. zlamat ruce aby sem nemoh psat:-)) |
Smashi: v tom pripade chci dostat pridano !! Tak 10000 (cisteho)bych si predstavoval Jinak du ke konkurenci
btw. v tom pripade by me zajimalo kolik bere twister?  _________________ idoom.cz™ & doom3.cz™
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Houbar83 Anonymní
|
Zaslal: pá červen 11, 2004 2:20 pm Předmět: FakeDakeMakeShit |
|
|
NEWS na IDOOM nejsou tak spatny,vsichni co jsem pisou tak je na tom poznat ze to pisou na klavesnici a rukou.Znal jsem jednoho pisalka nebudu ho jmenovat ale byl to JARDA HUNAK co psal nohama a piskal si u toho kdyz se hory zelenaly,ten vam psal tak nadherne prispevky na stranky venovane houbam ze jsem pokazde plakal.No kdyz vam nekdo vypravi o tom jak byl na houbach a posbiral sest metrovych hribu s dvoumetrovyma cervema,no neni to k placi?? Srdce houbarovo se zalije zarmutkem pri techto slovech.
Zde na IDoomu jsem jeste kvuly zadnemu clanku neplakal ani se nesmal a ani se nerozcili.To svedci o Pisalcich na tech to sajtach.To ale neni tim ze by jste byly spatny ale je to tim ze jsem Houbar kazdym coulem a jedine co je moje zivotni laska jsou houby ani nevim sam proc to pisu na stranky o Doomovi ani tu hru neznam ale nejak na me prisla chvilka kdy se musi spravny Houbar vypsat.
s ouctou Houbar83 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Twister *GOD*

|
Zaslal: čt prosinec 23, 2004 5:53 pm Předmět: |
|
|
Preju vesely vanoce, zase se nazerem cukrovi a zaparime dooma jako dycky....  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BeRaN *Sběhlá člen*

|
Zaslal: čt prosinec 23, 2004 9:58 pm Předmět: |
|
|
jasne, stastny a vesely smradi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
J0b4h *Doom Marine*

|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 7:33 am Předmět: |
|
|
we wish u a merry x-mas we wish u a merry x-mas we wish u a merry x-mas and happy new year !  _________________ PuNk´S N0T D34D
|
 |
Tomsa_x *DEMON*

Založen: 2.10.2004 Příspěvky: 426 Bydliště: Jablonec a okolí
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 11:16 am Předmět: |
|
|
Vy me taky...
Ba ne, hezky svatky lidiiiiiiiiiiiii...bohatyho jeziska a preju vam at vam prinese novy SSGcko s mahagonovou pazbou, par litru oleje do motorovky DCH-14 a nezapomene na komplet sadu BFG New Generation s vylepsenym spoustenim a inovovanym designem! CUS BUS. _________________ Na tebe to sedí, ale co sem já? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 1:39 pm Předmět: |
|
|
Vesele vanove vsem doomerum a doomerkam
| Tomsa_x napsal: | Vy me taky...
Ba ne, hezky svatky lidiiiiiiiiiiiii...bohatyho jeziska a preju vam at vam prinese novy SSGcko s mahagonovou pazbou, par litru oleje do motorovky DCH-14 a nezapomene na komplet sadu BFG New Generation s vylepsenym spoustenim a inovovanym designem! CUS BUS. |
jj taky doufam ze dostanu pod stromecek tu novou BFG New Generation s vylepsenym spoustenim a inovovanym designem! Videl jsem ji u nas ve vyloze a vypada fakt uzasne  _________________ idoom.cz™ & doom3.cz™
|
| Návrat nahoru |
|
 |
J0b4h *Doom Marine*

|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 1:40 pm Předmět: |
|
|
ja si spis preju tu motorofku ! BFG New Generation mam, ale strili nak diwne strili hrozne pomalu a slabe a to mne sere  _________________ PuNk´S N0T D34D
|
 |
|