Obsah fóra Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz
Hlavní diskuse české Doom komunity

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

[id]oom news
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz -> Idoom fórum
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jaký chcete news?
Doom 3
13%
 13%  [ 3 ]
Klasika
30%
 30%  [ 7 ]
Rozhovory
8%
 8%  [ 2 ]
Levely
0%
 0%  [ 0 ]
Singl-player
13%
 13%  [ 3 ]
Multiplayer
4%
 4%  [ 1 ]
Klanové dění
30%
 30%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 23

Autor Zpráva
Twister
*GOD*
*GOD*

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2004 11:22 pm    Předmět: Citovat

Idoom se nebudu pretransformovavat na nakou doom 3 sajtu, smash ma na to stejnej nazor jak ja asi, porad se tu budou psat clanky o klasickym doomovi, ale je fakt ze asi pribydou veci o doom 3Smile
*SKILLER*
*SKILLER*

PříspěvekZaslal: so březen 13, 2004 10:09 am    Předmět: Citovat

aha, a budete brat novy redaktory? na D3? nebo i D2?Smile
smash
*Sběhlá člen*
*Sběhlá člen*

PříspěvekZaslal: út březen 16, 2004 11:09 am    Předmět: Citovat

wosa napsal:
aha, a budete brat novy redaktory? na D3? nebo i D2?Smile

budeme brat/bereme kohokoliv kdo je schopen napsat neco rozumnyho o doomu (jedno o jakem dilu), pokud mas zajem posli svuj strukturovany zivotopis s prehledem odborne praxe a naky misto ti pridelime Very Happy

idoom bude vzdy zalozen na vecech okolo Doom1/Doom2, dokud o tom bude nekdo psat a dokud to bude nekoho zajimat. O Doom3 se bude psat take ..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
wosa
*SKILLER*
*SKILLER*

PříspěvekZaslal: út březen 16, 2004 8:14 pm    Předmět: Citovat

Mno jenze to uz tady vyfoukl Bubuss se svym Co vystrel vzal, proste ted neni o cem psat, a jako myslim ze o nakych blbych prestupech lamicek psat je smesny. No negdy neco z kuchtim nez to nastrika bubuss:)

Jinak k tomu Co vystrel vzal, mam docela vyhrady, bube trochu to pis ne o sobe a minulosti:) zatim si napsal co se mi moc nelibylo:
v CVV1 si psal porad o DooMServru atd..
v CVV2 si psal k tomu Hrac roku porad o sobe, a pak 2 radky o vitzi a druhymu misto. No to jen tak pro zopak. Uvidime co bude priste:)

ps.: nerikam ze bych to napsal lip, ale kadzy se negdy uci ze:) a musi tu kritiku s nesti.
Bubuss
*Mocná člen*
*Mocná člen*

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2004 11:02 am    Předmět: No jiste Citovat

V CVV2 jsem psal predevsim o lance a o vzniku dvou novych klanu. Napsal jsem to v dobe kdy vznikly a bylo tam toho podstatne vic. Bohuzel twister to zcenzuroval protoze v dobe zverejneni uz ty udaje co jsem tam uvadel neplatily. Psal jsem tam jeste o hraci kterej byl v ty dobe zaroven ve trech klanech atd.
Je pravda ze o sobe (o me) jsem se tak rozvadet nemusel ale nikde jinde se nikdo o tom nezminil tak si myslim ze zminka o tom hodnoceni tam patri.
Docela me potesilo ze pro me vubec nekdo hlasoval, kdyz ja nehlasoval pro nikoho, tak jsem tim aspon trochu onem lidem neprimo podekoval...
Jen mi tu prosimte zase nezacinej vytykat kolik jsem cemu venoval radku?....
wosa
*SKILLER*
*SKILLER*

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2004 5:08 pm    Předmět: Citovat

No nechapu (zase?) tvoji vetu:
citace:
Je pravda ze o sobe (o me) jsem se tak rozvadet nemusel ale nikde jinde se nikdo o tom nezminil tak si myslim ze zminka o tom hodnoceni tam patri.

Prvni cast az po 'ale' chapu, pak uz je to Ine Kafe.
citace:
Nigdo se o tom nezminil
jako o tobe? Ale pak pises ze o tom hodnoceni (Hrac roku..).
Jasne ze ta zminka tam (na Idoom) patri, ale ja narazim ze sobe jakozto na tretim miste das vic radku nez prvnimu a druhemu mistu. (tecka)

Jestli tady nigdo nesnese kritiku tak mi pol.. (sproste slovo).

O radcich si muzu psat co chcu, a jako ten otaznik a 4 tecky?.... je jako co? Uz sem to napsal a nevratim to, me se to nelibý a hotovo.[/quote]
Twister
*GOD*
*GOD*

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2004 5:48 pm    Předmět: Citovat

wosa: libit se ti to nemusi, ale to je tak vsecko co proti tomu muzes delat heh.
*SKILLER*
*SKILLER*

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2004 7:24 pm    Předmět: Citovat

No tyhle moje prispevky vedou k polepseni autora. Nic vic v tom neni, zadna rasova nenavist:)
FatalDooM
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2004 9:00 pm    Předmět: Citovat

Bubuss : bez komentáře Exclamation

btw.1 jeste by mi twistr snizil plat , a to jsem chtel ted pozadatat o navýšeni, ale koukam ze z toho asi nic nebude. No posudte samy 6200 mesicne cisteho ? Za to makat na idoom prece nebudu Wink

btw.2 Bube kolik si dostal nastupní plat ? Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
smash
*Sběhlá člen*
*Sběhlá člen*

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2004 9:58 pm    Předmět: Citovat

FatalDooM napsal:

btw.1 jeste by mi twistr snizil plat , a to jsem chtel ted pozadatat o navýšeni, ale koukam ze z toho asi nic nebude. No posudte samy 6200 mesicne cisteho ? Za to makat na idoom prece nebudu Wink

dyztak minimalni mzda je 6700 kacen Wink
Soulik
*Jitrnica*
*Jitrnica*

PříspěvekZaslal: čt květen 27, 2004 1:16 pm    Předmět: Citovat

Situácia okolo starej dobrej klasiky sa mi zdá dos chladná. Teda nie, že bz som nesledoval LAN-party, ale predsa len. Krucinál, ako niekto môže opvrhova tak dobrou klasikou. A čo...je "len" strielačka, ale jedinečná. Dobre chlapci, len tak ïalej. Wink Akurát by som trocha rozšíril downloady - hlavne nové mapy. Ak sa posnažím, nahrnie sa mi trocha vo¾ného času, možno aj niečim prispejem. Držte mi palce. Hehe Twisted Evil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bubuss
*Mocná člen*
*Mocná člen*

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2004 8:36 pm    Předmět: plat Citovat

Fatale - no ja dostal 8500 cisteho + premie 15000 za to, kdzyz se mi podari zavrit Wose tlamu, resp. zlamat ruce aby sem nemoh psat:-))
FatalDooM
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2004 9:08 pm    Předmět: Re: plat Citovat

Bubuss napsal:
Fatale - no ja dostal 8500 cisteho + premie 15000 za to, kdzyz se mi podari zavrit Wose tlamu, resp. zlamat ruce aby sem nemoh psat:-))

Smashi: v tom pripade chci dostat pridano !! Tak 10000 (cisteho)bych si predstavoval Idea Jinak du ke konkurenci Wink

btw. v tom pripade by me zajimalo kolik bere twister? Wink
Houbar83
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 11, 2004 2:20 pm    Předmět: FakeDakeMakeShit Citovat

NEWS na IDOOM nejsou tak spatny,vsichni co jsem pisou tak je na tom poznat ze to pisou na klavesnici a rukou.Znal jsem jednoho pisalka nebudu ho jmenovat ale byl to JARDA HUNAK co psal nohama a piskal si u toho kdyz se hory zelenaly,ten vam psal tak nadherne prispevky na stranky venovane houbam ze jsem pokazde plakal.No kdyz vam nekdo vypravi o tom jak byl na houbach a posbiral sest metrovych hribu s dvoumetrovyma cervema,no neni to k placi?? Srdce houbarovo se zalije zarmutkem pri techto slovech.
Zde na IDoomu jsem jeste kvuly zadnemu clanku neplakal ani se nesmal a ani se nerozcili.To svedci o Pisalcich na tech to sajtach.To ale neni tim ze by jste byly spatny ale je to tim ze jsem Houbar kazdym coulem a jedine co je moje zivotni laska jsou houby ani nevim sam proc to pisu na stranky o Doomovi ani tu hru neznam ale nejak na me prisla chvilka kdy se musi spravny Houbar vypsat.

s ouctou Houbar83
Twister
*GOD*
*GOD*

PříspěvekZaslal: čt prosinec 23, 2004 5:53 pm    Předmět: Citovat

Preju vesely vanoce, zase se nazerem cukrovi a zaparime dooma jako dycky.... Smile
*Sběhlá člen*
*Sběhlá člen*

PříspěvekZaslal: čt prosinec 23, 2004 9:58 pm    Předmět: Citovat

jasne, stastny a vesely smradi Wink
J0b4h
*Doom Marine*
*Doom Marine*

PříspěvekZaslal: pá prosinec 24, 2004 7:33 am    Předmět: Citovat

we wish u a merry x-mas we wish u a merry x-mas we wish u a merry x-mas and happy new year ! Wink
Tomsa_x
*DEMON*
*DEMON*

PříspěvekZaslal: pá prosinec 24, 2004 11:16 am    Předmět: Citovat

Vy me taky...

Ba ne, hezky svatky lidiiiiiiiiiiiii...bohatyho jeziska a preju vam at vam prinese novy SSGcko s mahagonovou pazbou, par litru oleje do motorovky DCH-14 a nezapomene na komplet sadu BFG New Generation s vylepsenym spoustenim a inovovanym designem! CUS BUS.
FatalDooM
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*

PříspěvekZaslal: pá prosinec 24, 2004 1:39 pm    Předmět: Citovat

Vesele vanove vsem doomerum a doomerkam Wink

Tomsa_x napsal:
Vy me taky...

Ba ne, hezky svatky lidiiiiiiiiiiiii...bohatyho jeziska a preju vam at vam prinese novy SSGcko s mahagonovou pazbou, par litru oleje do motorovky DCH-14 a nezapomene na komplet sadu BFG New Generation s vylepsenym spoustenim a inovovanym designem! CUS BUS.

jj taky doufam ze dostanu pod stromecek tu novou BFG New Generation s vylepsenym spoustenim a inovovanym designem! Rolling Eyes Videl jsem ji u nas ve vyloze a vypada fakt uzasne Wink
J0b4h
*Doom Marine*
*Doom Marine*

PříspěvekZaslal: pá prosinec 24, 2004 1:40 pm    Předmět: Citovat

ja si spis preju tu motorofku ! BFG New Generation mam, ale strili nak diwne Sad strili hrozne pomalu a slabe a to mne sere Sad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz -> Idoom fórum Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na: