Obsah fóra Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz
Hlavní diskuse české Doom komunity

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Které monstrum z Dooma nejvíc nesnášíte?

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz -> Singleplayerové hraní DooMa
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hisymak
*Jitrnica*
*Jitrnica*

PříspěvekZaslal: po červenec 26, 2010 8:59 am    Předmět: Které monstrum z Dooma nejvíc nesnášíte? Citovat

Tak mě napadlo, že bychom mohli podiskutovat o tom, které monstrum vám při hraní megawadů nejvíc ztrpčuje život.
U mě to jsou určitě tihle dva - Revenant a Cyberdemon.
Revenanti, i když jdou zabít i na dvě rány brokovkou, mají velmi nepříjemné střely (rakety). Některé jsou řízené a strašně blbě se jim vyhýbá, a po přímém zásahu mi můžou ubrat i víc než polovinu zdraví. Mají taky dost velké splash damage takže se uhýbá ještě hůř. Nejhorší okamžiky jsou pro mně když se na mě vyvalí stádo 50 i více revenantů - to pak umírám jak na běžícím pásu (např. v AV level 31)
Cyberdemona asi každý zná: jeden zásah raketou = okamžitá smrt. Když se někde v levelu objeví Cyberdemon, čeká mě krutá bitva. Sotva se mu objevím na očích, ihned po mně pálí rakety ve velkém. Špatně se jim uhýbá - mají velké splash damage a velmi rychle je na mě zaměřuje. Na mé nervy nejvíc zahraje to, když proti němu vylezu s BFG, a než ta podělaná puška vystřelí, se smrtelným výkřikem se octnu na opačném konci místnosti.
Jinak v Hereticovi asi nemám žádné super neoblíbené monstrum a v Hexenovi to jsou kentauři kteří střílejí ty modré firebally (Slaughtauři), zázah totiž opravdu moc bolí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
enkeli33
*SKILLER*
*SKILLER*

PříspěvekZaslal: pá srpen 13, 2010 5:13 pm    Předmět: Citovat

tak to nemáme rádi t samý.

Někdy mají revenanti tak nechutně řízený střely, že mě sledují až za dva rohy při hloupém pokusu utéct a stejně mě trefí, že umřu... Fuck!

Cyberdemon nevadí, pokud není v malým prostoru a nemusím ho 4 hodiny pižlat brokovnicí (což je opravdu oblíbený jev v různých mapách, skoro pořád to tak různí lidi dělají... nechápu :)))

A nemám rád arch-vile, hlavně po tom, co jsem hral hell revealed a hell revealed 2, to byla síla, když se zjevil, všechno obživil a otravoval a zabíjel mě furt dokola, to bylo nadávek :-)))

V hexenovi mě taky napadli kentauři, ty jejich modrý střely berou strašně mco zdraví, že blikne červeně obrazovka. Většinou mě zabijí...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger
Gusta
*Doom Marine*
*Doom Marine*

PříspěvekZaslal: po srpen 16, 2010 1:21 pm    Předmět: Citovat

Elementálové a duchové ...
Hlavně ten hloupej mapperskej zvyk dávat duchy do nějakej temnejch kanálů či temnejch bazénků z kyselinou, to už je na vodstřel
UaC ***
*Jitrnica*
*Jitrnica*

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 6:58 am    Předmět: Citovat

Nejvíc mě vadí revenanti jak říkal enkeli33 Někdy mají revenanti tak nechutně řízený střely Když sou revenanti v prostoru se sloupy tak mi to nevadí.Dále mi vadí spider mastermind protože já se nikdy před jeho "chaingun"zesilněný nedostanu a budu DEAD Sad Sad Sad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
hokis
*Mocná člen*
*Mocná člen*

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 2:37 pm    Předmět: Citovat

Na UV nejspis nemam zadnyho favorita ale na NM je nejhorsi urcite pain elemental od toho radsi hned pryc a pak nejspis archville nebo banda chaingeru a shotguneru, otravit cestu pak dost dobre dokazou i prasatka Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz -> Singleplayerové hraní DooMa Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: