Obsah fóra Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz
Hlavní diskuse české Doom komunity

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

3 nový servery, co běží (cdoom64, barbamaps6, d2remix)

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz -> Internetové hraní DooMa
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zajicekzajicek
*Jitrnica*
*Jitrnica*

PříspěvekZaslal: so červenec 24, 2010 8:27 pm    Předmět: 3 nový servery, co běží (cdoom64, barbamaps6, d2remix) Citovat

Nová ip - 188.120.195.130

zdravím všechny, zajíc se po čase hlásí. tentokrát už žádný vps na pipni.cz zdarma, ale komp u mě doma. (až dám někdy do kupy kompa, může to jet stabilně). tak si užijte 3 nový servery.

mám pro vás 3 běžící coop servery na skulltagu. cdoom64 (velmi oblíbený wad hlavně v zahraničí), barbamaps6 (moje oblíbenost) a d2remix (taky celkem fajn wad).

adresa serveru je 188.120.195.130 a porty 10666, 10667, 10668. (stačí v ide, či kde to máte hledat podle těch názvů wadů).

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz -> Internetové hraní DooMa Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: