Obsah fóra Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz
Hlavní diskuse české Doom komunity

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

novy kapitan repre

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz -> Dění na české a světové doomscéně
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gyrossman
*Běžná user*
*Běžná user*

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2009 4:11 pm    Předmět: novy kapitan repre Citovat

Po pár exhibicích s Francouzema v poslední době se na IRC občas nahodilo téma repre, zatím ale zůstáváme jen u toho diskutování. Jestli jsem dobře informovanej, tak Draza už o kapitánování českýho týmu zájem nemá, takže by možná nebylo od věci zvolit už kapitána novýho, aby mohly začít nějaký tréninky a my se pohli trochu z místa. A ať těm frantíkům dáme časem pořádnej kotel.

Použil bych formát, kterej byl u voleb kapitána na zápasy s NL a UK. Tzn. každej zvolí tři potenciální kapitány, první dostane tři body, druhej dva, třetí jeden. Je to jasný jak facka a za současnýho stavu na doomscéně asi jedinej férovej způsob jak to rozhodnout. Tak jestli souhlasíte, tak do toho, hlasujte.

1. Funebrak
2. dew
3. Titan
Jarin
*Mocná člen*
*Mocná člen*

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2009 5:10 pm    Předmět: Citovat

1. dew
2. Titan
3. FunebraK
Titanek
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2009 1:03 pm    Předmět: Citovat

1. dew
2. Gyrossman
3. Funebrak
Vody
*Sběhlá člen*
*Sběhlá člen*

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2009 9:22 pm    Předmět: Citovat

1. dew
2. Graim
3. Funebrak
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Graim
*Sběhlá člen*
*Sběhlá člen*

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2009 9:26 pm    Předmět: Citovat

Mam jinej (lepší) návrh - nevolit kapitana a udelat proste tym Smile
Podle me bysme mohli bejt schopny se domluvit i bez kapitana, precejenom uz nas tu na to neni 30. Problem s kapitanem je, ze ikdyz je zvolenej vetsinou tak presto to muze bejt spatnej kapitan.

2) Co ja vim tak Funy kapitan bejt nechce

EDIT: ok tak to vypada ze na tohle mezi doomerama nejsou mozkovy kapacity takze navrh raci stahuju Razz
dew
*Sběhlá člen*
*Sběhlá člen*

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 12:32 pm    Předmět: Citovat

ja teda kdyz vidim, jak tu nikdo moc nehlasuje a v te trosce se porad opakujem ja a fune, tak snad bysme to fakt mohli delat napul, at se trosku rozlozi zodpovednost. Smile
Draza_Jr.
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2009 11:38 am    Předmět: Citovat

Dostal jsem v domově Doomchodců vycházky, tak taky přspěju s troškou do mlýna Smile

1) Kapitán by měl určitě mít nejen zápal do hry, ale i slušnou angličtinu, jelikož přes něho jde veškerá komunikace mezi týmama. Dew hodně jede turnaje na ZD, takže na tu komunikační roli je podlě mě ideální.

2) Určitě by mu s tím měl někdo pomáhat (jak psal Graim třeba Fune nebo i Titan). Když jsem to dělal já, tak mi s administrací stránek a celkově i se strategií hodně pomáhal Ufon. Tudíž víc hlav, víc rozumu.

3) Jestli chcete oživit to fórum, který sloužilo pro repre zápasy, tak bych snad i někde našel ty přístupy a předal příslušná práva a funkce v tom rozhraní

4) Já bych si určitě občas dal s váma nějakej trénink a kluci z PRE by si asi taky rádi zahráli, takže na výpomoc jsme ještě pořád dobrý a i na starý kolena umíme zatáhnout, když na to přijde Smile
Tomsa_x
*DEMON*
*DEMON*

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2009 8:13 pm    Předmět: Citovat

Draza_Jr. napsal:
Dostal jsem v domově Doomchodců vycházky, tak taky přspěju s troškou do mlýna Smile

1) Kapitán by měl určitě mít nejen zápal do hry, ale i slušnou angličtinu, jelikož přes něho jde veškerá komunikace mezi týmama. Dew hodně jede turnaje na ZD, takže na tu komunikační roli je podlě mě ideální.

2) Určitě by mu s tím měl někdo pomáhat (jak psal Graim třeba Fune nebo i Titan). Když jsem to dělal já, tak mi s administrací stránek a celkově i se strategií hodně pomáhal Ufon. Tudíž víc hlav, víc rozumu.

3) Jestli chcete oživit to fórum, který sloužilo pro repre zápasy, tak bych snad i někde našel ty přístupy a předal příslušná práva a funkce v tom rozhraní

4) Já bych si určitě občas dal s váma nějakej trénink a kluci z PRE by si asi taky rádi zahráli, takže na výpomoc jsme ještě pořád dobrý a i na starý kolena umíme zatáhnout, když na to přijde Smile

ad4) Do toho du taky:).
Spirit_Crusader
*Nová user*
*Nová user*

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2009 10:12 pm    Předmět: Citovat

Graim napsal:
EDIT: ok tak to vypada ze na tohle mezi doomerama nejsou mozkovy kapacity takze navrh raci stahuju Razz

Ale ze ti to trvalo Wink

Drazovo 4 body jsou presny, hlavne at je na koho nadavat, cim vic lidi, tim lip se bude nadavat.
Jen u 4. bodu, abyste to prezili Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz -> Dění na české a světové doomscéně Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: