| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gyrossman *Běžná user*

|
Zaslal: so červen 27, 2009 4:11 pm Předmět: novy kapitan repre |
|
|
Po pár exhibicích s Francouzema v poslední době se na IRC občas nahodilo téma repre, zatím ale zůstáváme jen u toho diskutování. Jestli jsem dobře informovanej, tak Draza už o kapitánování českýho týmu zájem nemá, takže by možná nebylo od věci zvolit už kapitána novýho, aby mohly začít nějaký tréninky a my se pohli trochu z místa. A ať těm frantíkům dáme časem pořádnej kotel.
Použil bych formát, kterej byl u voleb kapitána na zápasy s NL a UK. Tzn. každej zvolí tři potenciální kapitány, první dostane tři body, druhej dva, třetí jeden. Je to jasný jak facka a za současnýho stavu na doomscéně asi jedinej férovej způsob jak to rozhodnout. Tak jestli souhlasíte, tak do toho, hlasujte.
1. Funebrak
2. dew
3. Titan _________________ Mám ho většího než Titan |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarin *Mocná člen*

|
Zaslal: so červen 27, 2009 5:10 pm Předmět: |
|
|
1. dew
2. Titan
3. FunebraK _________________ Život je jako kouř, který se musíme naučit pokuřovat... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Titanek *Zabiják (Drsoň)*

|
Zaslal: ne červen 28, 2009 1:03 pm Předmět: |
|
|
1. dew
2. Gyrossman
3. Funebrak _________________ Mám ho velkýho |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vody *Sběhlá člen*

|
Zaslal: ne červen 28, 2009 9:22 pm Předmět: |
|
|
1. dew
2. Graim
3. Funebrak |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Graim *Sběhlá člen*

|
Zaslal: ne červen 28, 2009 9:26 pm Předmět: |
|
|
Mam jinej (lepší) návrh - nevolit kapitana a udelat proste tym
Podle me bysme mohli bejt schopny se domluvit i bez kapitana, precejenom uz nas tu na to neni 30. Problem s kapitanem je, ze ikdyz je zvolenej vetsinou tak presto to muze bejt spatnej kapitan.
2) Co ja vim tak Funy kapitan bejt nechce
EDIT: ok tak to vypada ze na tohle mezi doomerama nejsou mozkovy kapacity takze navrh raci stahuju  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dew *Sběhlá člen*

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 12:32 pm Předmět: |
|
|
ja teda kdyz vidim, jak tu nikdo moc nehlasuje a v te trosce se porad opakujem ja a fune, tak snad bysme to fakt mohli delat napul, at se trosku rozlozi zodpovednost.  _________________ mmnt, doleju si medovinu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Draza_Jr. *Zabiják (Drsoň)*

|
Zaslal: čt červenec 09, 2009 11:38 am Předmět: |
|
|
Dostal jsem v domově Doomchodců vycházky, tak taky přspěju s troškou do mlýna
1) Kapitán by měl určitě mít nejen zápal do hry, ale i slušnou angličtinu, jelikož přes něho jde veškerá komunikace mezi týmama. Dew hodně jede turnaje na ZD, takže na tu komunikační roli je podlě mě ideální.
2) Určitě by mu s tím měl někdo pomáhat (jak psal Graim třeba Fune nebo i Titan). Když jsem to dělal já, tak mi s administrací stránek a celkově i se strategií hodně pomáhal Ufon. Tudíž víc hlav, víc rozumu.
3) Jestli chcete oživit to fórum, který sloužilo pro repre zápasy, tak bych snad i někde našel ty přístupy a předal příslušná práva a funkce v tom rozhraní
4) Já bych si určitě občas dal s váma nějakej trénink a kluci z PRE by si asi taky rádi zahráli, takže na výpomoc jsme ještě pořád dobrý a i na starý kolena umíme zatáhnout, když na to přijde  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tomsa_x *DEMON*

Založen: 2.10.2004 Příspěvky: 426 Bydliště: Jablonec a okolí
|
Zaslal: ne červenec 12, 2009 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Draza_Jr. napsal: | Dostal jsem v domově Doomchodců vycházky, tak taky přspěju s troškou do mlýna
1) Kapitán by měl určitě mít nejen zápal do hry, ale i slušnou angličtinu, jelikož přes něho jde veškerá komunikace mezi týmama. Dew hodně jede turnaje na ZD, takže na tu komunikační roli je podlě mě ideální.
2) Určitě by mu s tím měl někdo pomáhat (jak psal Graim třeba Fune nebo i Titan). Když jsem to dělal já, tak mi s administrací stránek a celkově i se strategií hodně pomáhal Ufon. Tudíž víc hlav, víc rozumu.
3) Jestli chcete oživit to fórum, který sloužilo pro repre zápasy, tak bych snad i někde našel ty přístupy a předal příslušná práva a funkce v tom rozhraní
4) Já bych si určitě občas dal s váma nějakej trénink a kluci z PRE by si asi taky rádi zahráli, takže na výpomoc jsme ještě pořád dobrý a i na starý kolena umíme zatáhnout, když na to přijde  |
ad4) Do toho du taky:). _________________ Na tebe to sedí, ale co sem já? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Spirit_Crusader *Nová user*

Založen: 2.2.2005 Příspěvky: 20 Bydliště: Stejne jako starrec :o)
|
Zaslal: ne červenec 12, 2009 10:12 pm Předmět: |
|
|
| Graim napsal: | EDIT: ok tak to vypada ze na tohle mezi doomerama nejsou mozkovy kapacity takze navrh raci stahuju  |
Ale ze ti to trvalo
Drazovo 4 body jsou presny, hlavne at je na koho nadavat, cim vic lidi, tim lip se bude nadavat.
Jen u 4. bodu, abyste to prezili  _________________ UNREAL FOREVER |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|