Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je úte črc 17, 2018 3:48 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přidání nového monstra do mapy
PříspěvekNapsal: stř led 14, 2009 7:30 pm 
*Běžná člen*
*Běžná člen*

Registrován: úte pro 09, 2008 2:41 pm
Příspěvky: 12
Chci se zeptat. Když si stáhnu monstrum, které chci přidat do své mapy, kde a jak ho mám v Doom Builderu načíst? Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 15, 2009 6:43 pm 
*Marine*
*Marine*
Uživatelský avatar

Registrován: čtv zář 13, 2007 6:17 pm
Příspěvky: 130
Nevím jestli to v Doom Builderu jde ale na takovéto editace je dobrý XWE, mrkni


Nahoru
 Profil ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz