Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je ned pro 16, 2018 5:09 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Sakra trapná otázka
PříspěvekNapsal: úte led 08, 2008 11:14 pm 
*Doom Marine (i s helmou)*
*Doom Marine (i s helmou)*
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 31, 2007 7:03 pm
Příspěvky: 235
Bydliště: Turnov
Zdar lidi,

je mi to dost trapný ptát se na tohle :oops: , ale jak vytvořím wad s určitým počtem map? Třeba když chci, aby to byl megawad na 32 map? Ve Wauthoru ani v Doom Builderu jsem ňáký takový nastavení nenašel (jako ono to tam někde asi bude, ale nenašel jsem to), vždycky mě to vytvoří wad na 1 mapu. :cry:

Prosím, poraď te. Dík.

_________________
Bloodstain, an upcoming 32-map Doom2 megawad by Pipicz:
http://bloodstain.ic.cz/index.html


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 09, 2008 1:34 pm 
*Běžná člen*
*Běžná člen*

Registrován: úte led 08, 2008 2:17 pm
Příspěvky: 16
Bydliště: Praha
Vytvoříš jednu mapu, uložíš. Dáš vytvořit další novou mapu a tu dáš "Save into" a vybereš první první vytvořenou mapu, která už bude pak ve výběru obsahovat i tu druhou. Woala

(nezapomeň mapname druhý mapy nastavit na MAP02, nebo pokud používáš ZD, tak prostě jiný název)

_________________
Mentální atlet...


Nahoru
 Profil YIM  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 09, 2008 4:16 pm 
*Doom Marine (i s helmou)*
*Doom Marine (i s helmou)*
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 31, 2007 7:03 pm
Příspěvky: 235
Bydliště: Turnov
Jupí, funguje mi to! Dík! :P

A nevíš ještě v jakým programu přidám nový textury? :roll:

_________________
Bloodstain, an upcoming 32-map Doom2 megawad by Pipicz:
http://bloodstain.ic.cz/index.html


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 11, 2008 4:33 pm 
*Marine*
*Marine*
Uživatelský avatar

Registrován: čtv zář 13, 2007 6:17 pm
Příspěvky: 130
V Doombuilderu to de, ale nejsem si jistý, jestli to de u rozdělaného wadu. Ale určitě vím že to de když vytváříš nový wad, je tam nějaká kolonka přídavný wady a tam to importuješ, podívej se na to, já teď Doom Builder nemám kvůli Linuxu :P


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 11, 2008 5:16 pm 
*Doom Marine (i s helmou)*
*Doom Marine (i s helmou)*
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 31, 2007 7:03 pm
Příspěvky: 235
Bydliště: Turnov
Jenže v tom Doom Builderu se ty textury nepřidají do toho wadu s levelama, což já potřebuju :cry: A jinak tohle umí i WadAuthor.
A já myslel jako ňákej program na způsob NWT.
Ono v NWT ty textury asi přidat jdou, ale nevím jak. Vždycky do toho wadu přidám ňakou věc jako "unknown" pomocí "Ins", pak pomocí F7 přidám texturu a nastavím si tam ty blbosti jako jméno a rozměry. Ta věc tam po tomto zákroku má "graphic resource" + rozměry. Ale když pak ten wad otevřu v editoru, ta textura tam prostě není :cry:

_________________
Bloodstain, an upcoming 32-map Doom2 megawad by Pipicz:
http://bloodstain.ic.cz/index.html


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 11, 2008 5:17 pm 
*Marine*
*Marine*
Uživatelský avatar

Registrován: čtv zář 13, 2007 6:17 pm
Příspěvky: 130
Aha tak to sory to teda nevím :(


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 11, 2008 5:23 pm 
*Doom Marine (i s helmou)*
*Doom Marine (i s helmou)*
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 31, 2007 7:03 pm
Příspěvky: 235
Bydliště: Turnov
No nemusíš se omlouvat, já to bez toho =snad= zatím přežiju a nic zlýho jsi snad neproved :)

_________________
Bloodstain, an upcoming 32-map Doom2 megawad by Pipicz:
http://bloodstain.ic.cz/index.html


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 11, 2008 5:23 pm 
*Marine*
*Marine*
Uživatelský avatar

Registrován: čtv zář 13, 2007 6:17 pm
Příspěvky: 130
Doufám že ne x)


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 11, 2008 10:42 pm 
*Běžná člen*
*Běžná člen*

Registrován: úte led 08, 2008 2:17 pm
Příspěvky: 16
Bydliště: Praha
http://www.doomworld.com/xwe/index.shtml

_________________
Mentální atlet...


Nahoru
 Profil YIM  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 12, 2008 11:34 am 
*Doom Marine (i s helmou)*
*Doom Marine (i s helmou)*
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 31, 2007 7:03 pm
Příspěvky: 235
Bydliště: Turnov
JUPÍÍÍ!!!!! :P :P :P Funguje mi to!!! Díky moc! :P

_________________
Bloodstain, an upcoming 32-map Doom2 megawad by Pipicz:
http://bloodstain.ic.cz/index.html


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 13, 2008 10:09 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: pon črc 07, 2008 6:12 pm
Příspěvky: 9
Bydliště: Brnooo
Ono to samozřejmě jde ještě tak, že si na nějaký stránce najdeš nový textury (třeba Gothic, na způsobu Hexenu a tak), pomocí WinTexu z toho uděláš wad (nebo teď přesně nvm, jak to tam je přesně, naposledy jsem to dělal před rokem :D) a dáš to dohromady spolu s ostatním (tzn. jednotlivé mapy, hudba, ty textury atd.). Takhle to taky jde, no. Ale záleží na tom, co ti je líp při chuti...;-)

_________________
Hu hu hu!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 13, 2008 10:14 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: pon črc 07, 2008 6:12 pm
Příspěvky: 9
Bydliště: Brnooo
Sry, já jsem osel, ne WinTex ale WinDeu32 :D

_________________
Hu hu hu!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz