Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je čtv lis 15, 2018 6:45 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát čer 18, 2004 7:01 am 
*Mocná člen*
*Mocná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 12, 2003 4:30 pm
Příspěvky: 54
Bydliště: Lázně Bohdaneč (Pardubice)
piste sem >>>

_________________
[id]oom.cz && doom3.cz team || DooMchodce :)


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku: zrychleni dooma
PříspěvekNapsal: pát srp 06, 2004 10:33 am 
pokud jsme jen prehledl, omlouvam se...
ale nikde jsem tu nenasel tipy a triky jak zrychlit doom3...nestalo by za to, udelat nejakou stranku, kdy budou vsechny ty ficury na zrychleni dooma3 , co behaj ruzne po netu ?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 06, 2004 12:44 pm 
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 12, 2003 7:43 pm
Příspěvky: 271
Bydliště: Valašské Meziříčí, Brno
Samozrejme vsechno bude, ale DooM3 se objevil na netu pred par dny a ani na jinych svetovych strankach jeste nemaji kompletni seznam prikazu do configu a vetsina lidi ani DooM nedohrala. Ale neboj casem se urcite par tipu a triku objevi. Ale to jeste nekolik dni trvat bude....

btw. Doom3 se bude prodavat v CR tak za 14 dni takze ono moc zkusenosti nikdo nema :wink:

_________________
idoom.cz™ & doom3.cz™
irc: #doom.cz (IRCnet) & #doom3.cz and #quake.cz (QuakeNet)
"DooM není jenom hra, DooM je životní styl"


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 06, 2004 12:46 pm 
*Sběhlá člen*
*Sběhlá člen*
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 06, 2004 12:39 pm
Příspěvky: 28
Na nějaké německé stránce jsem na podobný podrobný seznam narazil, ale jak píšeš, není to vše kompletní... :(

_________________
Doom ]|[ je revoluce!
- - - - - - - - - - -
now is back


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 06, 2004 2:22 pm 
*GOD*
*GOD*
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 07, 2003 12:22 am
Příspěvky: 577
Bydliště: Třešť
FatalDooM píše:
Samozrejme vsechno bude, ale DooM3 se objevil na netu pred par dny a ani na jinych svetovych strankach jeste nemaji kompletni seznam prikazu do configu a vetsina lidi ani DooM nedohrala. Ale neboj casem se urcite par tipu a triku objevi. Ale to jeste nekolik dni trvat bude....

btw. Doom3 se bude prodavat v CR tak za 14 dni takze ono moc zkusenosti nikdo nema :wink:


Jak myslis to ze to vetsina lidi este nedohrala? Vetsina lidi to este ani nehrala kua:)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 07, 2004 10:23 am 
taq ja uz sem ho hral ;), je to opravdu perfect game, doporucuji aby si ATInari stahli hotfix primo pro doom 3 ;)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 07, 2004 11:59 am 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: úte srp 03, 2004 3:20 pm
Příspěvky: 5
Bydliště: trhlina v casoprostorovem kontinuu
me se teda na te hre libi uplne vsechno :)) hlavne zbrane a potvory. parada proste. id soft opet nesklamal


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 09, 2004 8:52 pm 
Me tam celkem vadi ze ty mrtvoly mizej hned jak demona zabijete. Nevite nekdo jak to eliminovat? Neni tu nikdo z vas programator?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: ..
PříspěvekNapsal: úte srp 10, 2004 12:28 pm 
Sir_Satyr_VI. píše:
Me tam celkem vadi ze ty mrtvoly mizej hned jak demona zabijete. Nevite nekdo jak to eliminovat? Neni tu nikdo z vas programator?



doporucuju "Nitro Gore" mod, vic krve a potvory zustavaj lezet.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 10, 2004 2:19 pm 
Kde se ty mody daj stahnout krome file planet? Nechce se mi tam registrovat, stejne to ani nejde.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 10, 2004 4:03 pm 
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 12, 2003 7:43 pm
Příspěvky: 271
Bydliště: Valašské Meziříčí, Brno
Sir_Satyr_VI. píše:
Kde se ty mody daj stahnout krome file planet? Nechce se mi tam registrovat, stejne to ani nejde.


Neco najdes tady: http://www.pcgamemods.com/7 ale pouzivejte dotazy ve foru k tomu urcenych :arrow: Modifikace :wink:

_________________
idoom.cz™ & doom3.cz™
irc: #doom.cz (IRCnet) & #doom3.cz and #quake.cz (QuakeNet)
"DooM není jenom hra, DooM je životní styl"


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 10, 2004 5:57 pm 
*Doom Marine (i s helmou)*
*Doom Marine (i s helmou)*
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 21, 2004 8:31 am
Příspěvky: 237
Bydliště: 3nec
Chtěl bych upozornit že v info máte napsáno Operační systém: Win98, ve kterém to přece nepojede ne?

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 10, 2004 8:43 pm 
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 12, 2003 7:43 pm
Příspěvky: 271
Bydliště: Valašské Meziříčí, Brno
vain píše:
Chtěl bych upozornit že v info máte napsáno Operační systém: Win98, ve kterém to přece nepojede ne?


pry se objevil path na W98 a ME , ale nezkousel jsem tak nevim :oops:

_________________
idoom.cz™ & doom3.cz™
irc: #doom.cz (IRCnet) & #doom3.cz and #quake.cz (QuakeNet)
"DooM není jenom hra, DooM je životní styl"


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Pros
PříspěvekNapsal: sob srp 28, 2004 8:38 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: sob srp 28, 2004 8:23 pm
Příspěvky: 0
Procházím Delta Labs Sektror 2 a. Jsem teď v prostoru, kde jsou samí blázni, zamčeni v prosklených celách. Nemohu se nikam dostat. Mám odemknout v bezpečnostní zoně. lUž několik hodin hledám a nevím jak dál.Prosím poraďte.Díky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 29, 2004 8:41 am 
*Sběhlá člen*
*Sběhlá člen*
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 06, 2004 12:39 pm
Příspěvky: 28
Tam jsem měl taky sek... musíš jít od těch "bláznů" :D hned do těch dveří naproti vtom rozcestí... celý to projdi a dostaneš se do takový místnosti s panelem uprostřed a ve zdi jsou takový bedny... pokud se koukneš nahoru napravo od toho panelu je tam ve zdi díra - ale je moc vysoko. Musíš si z toho panelu zavolat bednu číslo 3... počkej až sjede dolů, znova zmáčkni na panelu 3 a ona se začne vysouvat zpět nahoru tak na ní skoč - vyveze tě až k římse ze který se dostaneš k té díře... hotovo

_________________
Doom ]|[ je revoluce!
- - - - - - - - - - -
now is back


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 30, 2004 1:04 pm 
*Sběhlá člen*
*Sběhlá člen*

Registrován: čtv lis 13, 2003 6:06 pm
Příspěvky: 36
Bydliště: Praha, doomsvět :)
FatalDooM píše:
vain píše:
Chtěl bych upozornit že v info máte napsáno Operační systém: Win98, ve kterém to přece nepojede ne?


pry se objevil path na W98 a ME , ale nezkousel jsem tak nevim :oops:


Jo, já to hraju pod Win 98se, de to úplně vpohodě, stačila minutka s hexaeditorem. Kdybyste chtěl někdo návod tak napište... takže W98 neoficiálně ANO!

_________________
DooM RuLeZ :)


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Win 98
PříspěvekNapsal: pon srp 30, 2004 1:04 pm 
*Sběhlá člen*
*Sběhlá člen*

Registrován: čtv lis 13, 2003 6:06 pm
Příspěvky: 36
Bydliště: Praha, doomsvět :)
FatalDooM píše:
vain píše:
Chtěl bych upozornit že v info máte napsáno Operační systém: Win98, ve kterém to přece nepojede ne?


pry se objevil path na W98 a ME , ale nezkousel jsem tak nevim :oops:


Jo, já to hraju pod Win 98se, de to úplně vpohodě, stačila minutka s hexaeditorem. Kdybyste chtěl někdo návod tak napište... takže W98 neoficiálně ANO!

_________________
DooM RuLeZ :)


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Win 98
PříspěvekNapsal: pon srp 30, 2004 1:05 pm 
*Sběhlá člen*
*Sběhlá člen*

Registrován: čtv lis 13, 2003 6:06 pm
Příspěvky: 36
Bydliště: Praha, doomsvět :)
FatalDooM píše:
vain píše:
Chtěl bych upozornit že v info máte napsáno Operační systém: Win98, ve kterém to přece nepojede ne?


pry se objevil path na W98 a ME , ale nezkousel jsem tak nevim :oops:


Jo, já to hraju pod Win 98se, de to úplně vpohodě, stačila minutka s hexaeditorem. Kdybyste chtěl někdo návod tak napište... takže W98 neoficiálně ANO!

_________________
DooM RuLeZ :)


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Win 98
PříspěvekNapsal: pát zář 10, 2004 8:47 am 
*Mocná člen*
*Mocná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 12, 2003 4:30 pm
Příspěvky: 54
Bydliště: Lázně Bohdaneč (Pardubice)
Q-Soft píše:
FatalDooM píše:
vain píše:
Chtěl bych upozornit že v info máte napsáno Operační systém: Win98, ve kterém to přece nepojede ne?


pry se objevil path na W98 a ME , ale nezkousel jsem tak nevim :oops:


Jo, já to hraju pod Win 98se, de to úplně vpohodě, stačila minutka s hexaeditorem. Kdybyste chtěl někdo návod tak napište... takže W98 neoficiálně ANO!


jasne napis, mne by se to hodilo, budu to potrebovat rozjet na jednom stroji s win98

_________________
[id]oom.cz && doom3.cz team || DooMchodce :)


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku: doom3 Windows XP pro 64bit
PříspěvekNapsal: sob zář 11, 2004 1:49 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: sob zář 11, 2004 1:33 pm
Příspěvky: 1
funguje nekomu doom3 na Windows XP pro 64bit(athlon64) ??
instalator mi zahlasi chybu ze vyzaduje win xp/2k (i kdyz ho spustim v rezimu compatibility xp...) :cry:
a zadny path jsem zatim neobjevil.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz